lördag 21 april 2012

Det snöar och regnar om vartannat..men det är bara försöka hålla humöret uppe iallafall!!
(bild lånad från nätet..)

Och lite bubbel, ost och kex så blir det genast roligare! :) Nu ska Fru Uggla iväg på tjej-kväll, det ser jag verkligen fram emot! Önskar er en härlig lördag..och missa inte Kvällen Är Din med Martin Stenmarck ikväll på fyran!!
Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Hej Maria!
    Vad glad jag blev när jag såg att du startat en blogg, spännande att få kika in och hälsa på. Hoppas du hade det skoj på tjejkvällen och nej, jag missade inte Kvällen är din. Nu längtar man verkligen efter värmen så man kan vara utomhus och pyssla,har definitivt tröttnat på att vara inne och elda och se regntunga snöflingor falla utanför fönstret. Idag ska vi ha 12-årskalas för våran son Love och sen får våren komma tillbaka.
    Kramar Paula

    SvaraRadera
  2. Hej Paula!!
    Hoppas solen skiner på er idag när ni har kalas!! 12 år redan..OJ vad tiden går fort!!
    Jag hade super-roligt på tjejkvällen, och Martin gick i repris idag!! :)Det kan man inte missa! Ja visst längtar vi till våren nu, förstår att du vill vara ute och pyssla i din fantastiska trädgård, det är verkligen så mysigt hos er! Jag längtar till stugan, har massor med projekt inför sommaren, både inomhus och utomhus så sysslolös blir jag inte!
    Stora kramar till dig!

    SvaraRadera