fredag 9 november 2012

Nu går dagarna fort! Vi är hemma igen efter en Fantastisk vecka på Österlen hos  våra kära vänner..vi har firat halloween, ätit och druckit gott, umgåtts och bara njutit av att vara tillsammans!! Vi ses inte så ofta tyvärr, men när vi gör det så har vi så vansinnigt roligt..som en stor familj är vi!!
Jag och Sari kryper ner bland pumporna!
Vi körde förbi ett ställe där jag verkligen gick igång..de odlar ca 250 TON pumpor per år!! En del av dessa pumpor levereras till oss här uppe i norr! Jag sa till mannen som äger odlingen att de ofta tar slut här i affärerna, så han lovade skicka fler till nästa år! :)

Kan tänka mig hur det lyser på fälten i augusti när de skördas..
Här har vi våra "små-häxor" Marion och Chanelle i full gång med att styra upp spök och bus! :)
Många pumpor blev det nu, så jag avslutar detta inlägg med någonting som också växer på fälten och som gör mig så Otroligt nyfiken och helt faschinerad...SockerBetor!!!
Just nu skördas de för fullt, och vissa fält är nysådda och lyser grönt! Kan inte förstå att det är November..och man skördar och sår som aldrig förr, och här i norr börjar vi ploga..
Känner att jag bor lite på fel ställe faktiskt., oj vad jag skulle odla om jag bodde där, tror att min gård skulle se ut som en djungel! :)
Återkommer med fler bilder senare, ha en skön dag!
Kram kram

2 kommentarer:

  1. Ja det är ofattbart som du säger, o hade du ett hus då blev det nog massor med odlingar är jag helt säker på!

    SvaraRadera
  2. Åh vilka underbara bilder:):) Tänk om man hade detta framför sig istället för bakom:(
    Kramis
    Sari

    SvaraRadera